Жандармерията направи днес обстоен преглед на гаражите на Нове Холдинг. Малко

...
Жандармерията направи днес обстоен преглед на гаражите на Нове Холдинг. Малко
Коментари Харесай

Жандармерията вдигна автомобили на Васил Божков

Жандармерията направи днес обстоен обзор на гаражите на " Нове Холдинг ". Малко преди 16.00 ч. от там бяха изкарани два джипа. Колите бяха запечатани и натоварени на паяци. Междувременно движимости лица, прокурори и реставратори не престават да разказват в офиса на „ Нове холдинг “, творби на изкуството, благосъстоятелност на Васил Божков.
От няколко часа жандармерията е обсадила постройката на улица „ Московска “ №45, в която с изключение на офиса, се намира и частния музей на предприемача. На място дойде и наблюдаващият прокурор Ангел Кънев.
Ако се стигне до изнасяне на експонати от частния музей, това може да отнеме и седмици. Всеки предмет сега се разказва по настрана, обясни пред БГНЕС представител на фондация „ Тракия ”, която дава отговор за сбирката.
Предметите от сбирката на Васил Божков ще бъдат конфискувани в наличието на най-хубавите специалисти в  България, съобщи преди дни представителят на основния прокурор Сийка Милева. Коментарът бе във връзка отвращение на ръководителя на Комисията по просвета и медии Вежди Рашидов, че проверяващите са се пробвали да конфискуват сбирката на свързаната с Васил Божков фондация „ Тракия “ в чували.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР